HerbBacto-Vital

Élő mikrobiológiai termésnövelő

HerbBacto-Vital egy új, magyar fejlesztésű mikrobiológiai talaj- és növénykondícionáló termékcsalád, amely teljesen vegyszermentes, kizárólag természetes mikroorganizmusokból áll. Példátlanul sokszínű együttműködő életközösség, melyet baktériumok, gombák és gyógynövények tesznek egyedülállóvá. A HerbBacto-Vital minden növényi kultúrában alkalmazható, úgymint gabona, zöldség, gyümölcs, szőlő, gyep, gyógynövény, dísznövény és minden termesztési rendszerben, szabadföldön, üvegházban, fóliasátorban, valamint talajon vagy hidrokultúrában szintén sikeresek.

HerbBacto-Vital A, T

A HerbBacto-Vital A és a HerbBacto-Vital T készítmények talajszinten fejtik ki hatásukat, talajba dolgozva nagymértékben képesek a szerves és szervetlen anyagok lebontására és feltárására, így téve hatékonyabbá a tápanyag felhasználást a növények számára. Ezenkívül revitalizálja a talajt, komoly hatással van a humusz képződésére és a talajszerkezet javítására. Meggátolja és megállítja az oxidációs folyamatokat és visszaállítja a talaj megfelelő pH értékét, sótartalmát, vízháztartását. Mindemellett – szintén a baktériumok térnyerésének köszönhetően – csökken a talajban jelen lévő kórokozók és kártevők aktivitása, továbbá hatékonyabbá teszi a felhasznált műtrágyák vagy szerves trágyák gyors beépülését.

HerbBacto-Vital L

A HerbBacto-Vital L a levélzónában alkalmazandó, további válogatott gyógynövény hatóanyagokat is tartalmaz. A hozzáadott gyógynövény dózisnak, valamint a már komoly alapot szolgáltató baktériumoknak és gombáknak köszönhetően extrém módon erősíti a növény immunrendszerét. Növeli a termésmennyiséget és a termések minőségét, valamint repellens hatással is bír a kártevőkkel szemben. Nagymértékű antioxidáns tartalma pedig növeli a stressztűrő képességét a növénynek és távol tartja a patogén mikroszervezeteket.

Mindkét terméktípusról elmondható, hogy kivételes termésnövelő és termésminőség növelő hatással bírnak, ezzel együtt a piacképtelen termések számát is csökkentik. Környezetbarát módon hozza ki növényeiből a maximumot.

Ezen hatások, eredmények gazdaságokban, vizsgálatok és tesztek által igazoltak. A termékcsalád minden állami engedéllyel rendelkezik, amely lehetővé teszi használatát és kereskedelmét a teljes Európai Unióban.

További információkért keresse a Budagyep Kft. elérhetőségeit!