Robotfűnyíró telepítés

Robotfűnyíró telepítés

Miért jó a robotfűnyíró?

  • Kényelem

Idő és energiabefektetés nélkül is mindig ápolt és rendezett gyep, amit személyre és kertre szabott kiszámítható programozás biztosít.

  • Biztonság

A fűnyírók PIN-kóddal és GPS nyomkövetővel vannak ellátva. Az érzékelőknek köszönhetően a kések automatikusan leállnak, ha a robotfűnyíró a talajtól felemelkedik.

 

  • 100-tól 10.000 m2-ig

Kapacitásukat illetően a 100 négyzetméterre tervezett gépektől egészen 10.000 négyzetméteres területek levágására is alkalmas gépekig terjed a választék.

Lépésről lépésre

1. Kapcsolatfelvétel

Konzultáció, kertadottságok egyeztetése

2. Felmérés és robotfűnyíró ajánlás

A kert felmérését követően egyedi árajánlat készítése, valamint a kerthez megfelelő robot kiajánlása

3. Telepítés és üzembehelyezés

Speciális, kifejezetten erre a célra fejlesztett géppel történő védett telepítés. Gépismertetés, használati segédlet, robotfűnyíró beprogramozása

4. RobotHotel

Kattintson a részletekért!

Felkeltettük érdeklődését?

Lépésről lépésre

Kapcsolatfelvétel

Konzultáció, kertadottságok egyeztetése

Felmérés és robotfűnyíró ajánlás

A kert felmérését követően egyedi árajánlat készítése, valamint a kerthez megfelelő robot kiajánlása

Telepítés és üzembehelyezés

Speciális, kifejezetten erre a célra fejlesztett géppel történő védett telepítés. Gépismertetés, használati segédlet, robotfűnyíró beprogramozása

RobotHotel

Kattintson a szolgáltatás bemutatásához

Felkeltettük érdeklődését?

Kapcsolatfelvétel

Ezzel a nyilatkozattal elfogadja a GDPR előírásait az adatkezelésre vonatkozólag. Nem küldünk levélszemetet, és nem élünk vissza az adataival. Azokat harmadik félnek nem adjuk tovább.
Hozzájárulok, hogy a kapcsolatfelvétel során megadott adataimat (név, e-mail, telefonszám, stb) a weblap tulajdonosa, mint adatkezelő megismerje és kezelje, kapcsolatfelvétel és ajánlatkérés céljából.

Hogyan válasszunk? Majd mi segítünk!

A választást illetően a kert adottságai, leginkább a mérete és tagoltsága határozza meg a megfelelő gép kiválasztását. Kapacitásukat illetően 100 négyzetméterre tervezett gépektől egészen 10.000 négyzetméteres területek levágására is alkalmas gépekig terjed a választék.

Dőljön hátra! Mi segítünk kiválasztani az Ön kertjének megfelelő típust és szakszerűen telepítjük, a robotfűnyíró pedig majd elvégzi Ön helyett a munkát.

Hogyan működik? Veszélyes? Ellophatják?

Emberre és állatra nem veszélyes, hála a nagyon érzékeny érzékelőknek, a kések automatikusan leállnak, ha a robotfűnyíró a talajtól felemelkedik.

Lényeges, hogy egy jól beállított rendszer az csendes, teljesen automatikus, precíz és megbízható. Működéséből a kert tulajdonosa lényegében csak annyit tapasztal, hogy a fű mindig megfelelő hosszúságú és nem utolsó sorban szemre is nagyon szép.

A robotfűnyíró önállóan dolgozik és pontosan, a meghatározott területen belül nyírja a füvet, akkor amikor ön akarja. Otthonról is vezérelhető, mivel akár egy mobil alkalmazás segítségével is figyelemmel kísérhető a gép működése. Működési idejét precízen szabályozhatja, bármikor átprogramozhatja, ha például más tevékenységre szeretné használni a gyepfelületét.
Beépített lopásgátlóval is el vannak látva a gépek, így ha valaki a körbehatárolt területen kívülre viszi a gépet, máris riasztani kezd és az alkalmazásban is értesít bennünket. A fűnyírók PIN-kóddal vannak védve és GPS nyomkövető is van bennük.
Szinte teljesen hangtalanul dolgoznak, amely a nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátornak köszönhető, így a szomszédokat sem zavarja a működésük.
Ha a gép úgy érzékeli, hogy merül az akkumlátora, a vezetőszálnak köszönhetően automatikusan visszatalál a dokkolóba és amint ez megtörtént a töltőállomáson megkezdődik a töltés.

RobotHotel

Téli fedett tárolás

Bízza ránk robotfűnyíróját télen is!

Tisztítás

Teljes külső és belső tisztítás.

Általános karbantartás a téli időszak alatt

Pengék és akkumulátor ellenőrzés.

Tavasszal újbóli üzembehelyezés

- igény szerint első fűnyírással.

daniel-watson-2.0

Felkeltettük érdeklődését?

Kapcsolat

Címünk

2084 Pilisszentiván,
Borbála utca 6.

Keressen minket

Phone : +36 20 503 7036

Phone : +36 30 813 5511

Email : robot@budagyep.hu

Nyitvatartás

H-P 09:00 – 16:00

Kövessen minket
Shopping Basket