Robotfűnyíró telepítés gyorsan és problémamentesen az egész ország területén.

Kertfelméréssel egybekötött személyes találkozó és egyéni árajánlat igénylésével kapcsolatban keressen minket:

+36 20 9345 411

Miért jó a robotfűnyíró?

Mindig ápolt és rendezett pázsit, zaj, idő- és energiabefektetés nélkül. A zavartalan működést kertre és személyre szabott programozás biztosítja.

A lopásvédelem érdekében a fűnyírók PIN-kóddal és GPS nyomkövetővel vannak ellátva. Az eszköz talajtól való elemeléssel automatikusan leáll.

A robotfűnyírók típustól és mérettől függően szinte bármilyen nagyságú és felosztású területtel megbirkóznak. Működésüket az időjárási körülmények nem befolyásolják.

Lépésről lépésre

1. Kapcsolatfelvétel

Konzultáció, személyes időpont egyeztetése

2. Kertfelmérés, árajánlat

A kert felmérését követően egyedi árajánlat készítése, valamint a kerthez megfelelő robot kiajánlása

3. Telepítés és üzembehelyezés

Speciális, kifejezetten erre a célra fejlesztett géppel történő védett telepítés. Gépismertetés, használati segédlet, robotfűnyíró beprogramozása

4. RobotHotel

Kattintson a részletekért!

Lépésről lépésre

Kapcsolatfelvétel

Konzultáció, kertadottságok egyeztetése

Felmérés és robotfűnyíró ajánlás

A kert felmérését követően egyedi árajánlat készítése, valamint a kerthez megfelelő robot kiajánlása

Telepítés és üzembehelyezés

Speciális, kifejezetten erre a célra fejlesztett géppel történő védett telepítés. Gépismertetés, használati segédlet, robotfűnyíró beprogramozása

RobotHotel

Kattintson a szolgáltatás bemutatásához

Kapcsolatfelvétel

Ezzel a nyilatkozattal elfogadja a GDPR előírásait az adatkezelésre vonatkozólag. Nem küldünk levélszemetet, és nem élünk vissza az adataival. Azokat harmadik félnek nem adjuk tovább.
Hozzájárulok, hogy a kapcsolatfelvétel során megadott adataimat (név, e-mail, telefonszám, stb) a weblap tulajdonosa, mint adatkezelő megismerje és kezelje, kapcsolatfelvétel és ajánlatkérés céljából.

NEM BOLDOGUL A DÖNTÉSSEL? MI SEGÍTÜNK A VÁLASZTÁSBAN!

Az Önnek tökéletes eszköz kiválasztását leginkább a kert mérete, tagoltsága és adottságai határozzák meg. Ehhez igazodva a robotfűnyíró gépek kínálata az egészen kis kertektől kezdve, akár a 10.000 négyzetméteres területek kiszolgálására is alkalmas

Dőljön hátra! Mi segítünk kiválasztani az Ön kertjének megfelelő típust, szakszerűen telepítjük azt, a fűnyíró pedig elvégzi Ön helyett a munkát.

Hogyan működik? Veszélyes? Ellophatják?

Az ultraérzékeny szenzoroknak hála az eszköz üzemeltetése teljesen biztonságos. A robotot a földről felemelve a kések forgása azonnal leáll.

A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátoros hajtásnak köszönhetően a fűnyíró környezetbarát, halk, működése teljesen automatikus. Az akkumulátorok lemerülésekor a gép a vezetőszálak mentén visszatalál a töltőállomására, energiát nyer, a folyamat befejeztével pedig újra nekilát feladatának. Önnek csak a frissen nyírt fű illatát kell élveznie.

A fejlett technológiának köszönhetően a robotfűnyíró önállóan dolgozik, úgy, ott és akkor, amikor azt Ön szeretné. Az eszköz működését mobiltelefonjáról is vezérelheti egy alkalmazás segítségével, amellyel a fűnyírás ütemezése könnyen programozható.

RobotHotel

Téli fedett tárolás

Bízza ránk robotfűnyíróját télen is!

Tisztítás

Teljes külső és belső tisztítás.

Általános karbantartás a téli időszak alatt.

Szoftverfrissítés, pengék és akkumulátor ellenőrzése.

Tavasszal újbóli üzembehelyezés

- igény szerint első fűnyírással.

daniel-watson-2.0

Kapcsolat

Címünk

2084 Pilisszentiván,
Borbála utca 6.

Keressen minket

Phone : +36 20 503 7036

Phone : +36 30 813 5511

Phone : +36 30 620 3325

Email : robot@budagyep.hu

Nyitvatartás

H-P 09:00 – 16:00

Kövessen minket
Shopping Basket